Om os

ECOWOOD – ÆGTE TRÆGULVE I TOP KVALITET

Ecowood Aps er et trægrossist firma med speciale i massive trægulve ejet og ledet af Lukasz Tkacz.

 

Firmaets grundlægger har over 10 års erfaring inden for gulvbranchen. Har blandt andet arbejdet som selvstændig gulvlægger, og derefter som sælger og teknisk konsulent for Danske og Tyske gulvproducenter.

 

Firmaets målsætning er at udvikle og levere bæredygtige trægulve til kvalitetsbevidste kunder.

 

” Jeg er fascineret af træ som byggemateriale, men har også stor respekt for naturen. Derfor er mit mål at levere produkter af højeste kvalitet fra ansvarligt forvaltede skove ”

Lukasz Tkacz

 

Vi elsker træ og vi ønsker at det udnyttes bedst muligt. Derfor har vi valgt at arbejde med massive trægulve som er slidstærke og kan holde i generationer.

 

Vores måde at arbejde på er enkelt. Vi importerer direkte fra Europas bedste trægulvproducenter og leverer til private og professionelle kunder uden fordyrrende mellemled.

 

Produktudvalget er stort – fra de små klassiske parketstave til de ekstra bredde smukke planker. Vi har altid over 1.000 m2 af gulve i forskellige dimensioner på lageret til omgående levering.

 

Ecowood har sin egen montage afdeling med 5 dygtige håndværkere der lægger gulve i hele Danmark og er kendt for at være specialister inden for stavparket, plankegulve og træterrasser. Vi yder gerne professionel teknisk rådgivning og giver et uforpligtende tilbud på lægning af dit nye gulv eller terrasse.

lukaszomos

Copyright © 2014-2018 ecowood. All rights reserved.

Realizacja: agencja reklamowa rzeszow