Lægning af trægulve

Ecowood | Din lokale gulvlægger

 

 

Hos Ecowood har vi et team af 5 dygtige snedkere, som kan deres håndværk. Efter 10 års erfaring har vi opbygget en stor ekspertise og respekt for faget. Vi er specialister i at montere trægulve af mange forskellige typer i hovedsageligt private boliger.

 

Vi er yderst kvalificerede til at:

– Opsætte strøkonstruktioner og nye undergulve med og uden gulvvarme
– Lægge alle former for massiv og lamelopbygget stavparket/sildebensparket
– Lægge massive plankegulve
– Lægge eksklusive plankegulve i store formater
– Slibe og efterbehandle trægulve
– Opsætte lofter og facader i træ
– Fremstille kreative løsninger i træ: plankeborde, møbler, trapper og inventar
– Udbedre skader i trægulve samt teknisk rådgivning

 

Kort sagt kan vores snedkere løse enhver arbejdsopgave relateret til træ i boligen. Hvis du har en idé til et projekt, så vil vi meget gerne høre fra dig. Uanset opgavens størrelse går vi til den med en iver og et professionelt mindset.

 

Når kvalitet betyder noget

I arbejdet lægger vores gulvlæggere vægt på effektivitet, professionalisme og en respekt for materialet. Derudover er vi en pålidelig samarbejdspartner, som overholder aftalte deadlines. Hos Ecowood er vi en kvalitetsbevidst virksomhed, hvilket afspejler sig i vores arbejde med gulvlægning som altid bliver udført ordentligt og med sans for selv de mindste detaljer.

 

Hvis du vil se et udpluk af vores tidligere arbejdsopgaver, så er du velkommen til tjekke vores Facebook. Her finder du både eksempler på vores arbejde med gulvlægning og træterrasser.

 

Gode gulvlæggere skaber smukke resultater

Fra vores udgangspunkt i Fredensborg lægger vi gulve i hele Nordsjælland og i København og omegn. Du er altid velkommen til at ringe til os på 50 22 12 12 eller skrive til info@ecowood.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gennemføre dit næste projekt!

 

 

Tidligere projekter

Copyright © 2014-2018 ecowood. All rights reserved.

Realizacja: agencja reklamowa rzeszow